Gi en mektig musikkopplevelse til noen du er glad i.

Gavekort

Gavekort til våre konserter kan kjøpes til den prisen du selv ønsker. Du kan kontakte Olavshallens billettluke for bestilling eller klikk her for kjøp av gavekort digitalt.

Gavekort kan innløses innen 12 måneder etter utstedelsesdatoen. Eventuelle resterende tilgodehavende kan dessverre ikke utbetales i kontanter. Gavekortet er gyldig på alle TSOs konserter i Olavshallen.

Gi en konsertopplevelse

Vi har mange konserter i løpet av en sesong og alltid noe for enhver smak. Sjekk ut vårt konsertprogram og gi bort en flott konsertopplevelse i gave. Gå inn på vår programoversikt og velg den konserten du ønsker å gi i gave. Her kan du enkelt kjøpe billett digitalt.

Program og billetter

TSO-kortet

TSO-kortet er et abonnement hvor vi har satt sammen en konsertrekke for deg. Da kan du gi bort mektige musikkopplevelser gjennom hele sesongen. Vi tilbyr flere varianter; Gullrekka, Sølvsuper, Bronsedryss og Plukk & miks.

TSO-kortet - velg det som passer best

Gi ansatte en kunstpause

Som bedriftskunde kan du gi dine ansatte mektige musikkopplevelser hver uke med TSO. For en bestemt sum i året gir du dine ansatte en fast rabatt på alle våre ordinære konserter og operaforestillinger. Prisen på bedriftsavtalen avhenger av antall ansatte.

Bedriftsavtale - en kunstpause for ansatte