Smittevern og restriksjoner

De nye nasjonale Covid-19-restriksjonene med publikumsbegrensning, og vårt ønske om å bidra til å redusere smittetrykket, gjorde at vi avlyste både vår klassiske julekonsert og The Snowman i desember. Det var med tungt hjerte vi også måtte avlyse Adresseavisen og TSOs nyttårskonsert 2022. Vi bryter med dette en 32 år lang tradisjon, som startet i 1989.

Har du kjøpt billett til disse konsertene skal du ha fått mail eller SMS fra oss (sjekk spam/søppelpost). Har vi ikke hørt noe fra deg vil du få billetten automatisk refundert. Det vil ta 3-6 uker før du har pengene på konto. Har du valgt gavekort, vil du motta dette på mail innen 4 uker. Mer informasjon om avlysninger og refusjoner finner du på Olavshallen sin hjemmeside.


Tiltakene fortsetter også utover januar

Vår konsert den 13. januar ble kun digital uten publikum i salen. Konserten ble sendt live på adressa.no. Hadde du kjøpt billett vil du få mer informasjon om dette på epost eller SMS.

Nå er det igjen åpnet opp for at vi kan ha 200 i salen. Det betyr at vi kan ha publikum i salen på konserten den 20. januar. Vi har solgt langt flere billetter enn 200, noe som betyr at ikke alle får mulighet til overvære konserten fra Store sal i Olavshallen. Har du kjøpt billett til denne konserten skal du ha fått mail eller SMS fra oss (sjekk spam/søppelpost) med nærmere informasjon. Konserten sendes også direkte på adressa.no 20. januar kl. 19:30.


Mer informasjon vil komme ettervert som koronatiltakene justeres.