Voi Voi - festival for et voksent publikum

Kjøp billetter

kl. 10-17 - Royal Garden Hotel Foredrag Kulturelle innslag Lunsjbuffet Festmiddag
kl. 19:00 - Olavshallen Voi Voi Festkonsert
Progam kunngjøres senere.

Voi Voi! Kul Kunnskap. Stor Musikk.

Billettsalget er i gang!
(Kjøpslink kl. 10.00 gjelder kun festivalen; kjøpslink kl. 19.00 gjelder også festkonserten)

Voi Voi er en festival som forener formidling av ny kunnskap, foredrag til inspirasjon og ettertanke, gode matopplevelser og opplevelsen av stor musikk.  Det er en festival for godt voksne mennesker som ønsker seg kulturelt, kunnskapsmessig og sosialt påfyll. 
Voi Voi festivalen er ingen ''gamlisfestival'' forbeholdt oldtimere. Festivalen fanger opp aktuelle tema og foredrag i tiden, og er derfor av interesse for et bredt publikum.Hvorledes vi som samfunn og enkeltpersoner skal forberede oss på den store eldrebølgen er fortsatt et aktuelt tema for festivalen. Hvorledes vi sammen kan skape mer inkluderende samfunn lokalt er et annet aktuelt tema sammen med flere nye overraskelser.  

TSO samarbeider nært med Kulturenheten i Trondheim kommune om planlegging og gjennomføring av festivalen. Vi samarbeider med Litteraturhuset i Trondheim om en bok som berører, med Kosmorama og Trondheim Kino om en film som begeistrer. Flere andre samarbeidspartnere vil også komme til for å gjøre festivalen unik og aktuell. Royal Garden Hotel er en viktig samarbeidspartner og vil huse også neste års festival.  

Voi Voi festkonsert kl. 19.00
Som avslutning på denne dagen blir det konsert med TSO i Olavshallen. Her blir det framført musikalske favoritter av et feststemt orkester og solister. En kveld full av overraskelser i beste Voi Voi ånd. 

I samarbeid med Trondheim kommune, Kulturenheten og Radisson Blu, Royal Garden Hotel Trondheim.