Voi Voi - festival for et voksent publikum

Kjøp billetter

Fra kl. 09.00 Morgenkaffe, stands og musikkinnslag
kl. 10.00 - 17.00 - Royal Garden Hotel Foredrag Kulturelle innslag Lunsjbuffet Fingermat
kl. 19:00 - Olavshallen Voi Voi Festkonsert
Fullstendig program og billettinformasjon ligger under LAST NED PROGRAM nederst på siden

Voi Voi! Kul Kunnskap. Stor Musikk.

Billettsalget er i gang!
(Kjøpslink kl. 10.00 gjelder kun festivalen; kjøpslink kl. 19.00 gjelder også festkonserten)

Vorspiel til festkonserten i Olavshallen Etter foredragene ca. kl. 17.00 vil du i foajeen utenfor foredragssalen finne såkalte Street Food boder hvor du får kjøpt såkalt minglemat (fingermat), som er små dekorative matbiter, beregnet for å holde i hånden og perfekt å servere med noe godt i glasset. Her kan også de som bare har kjøpt billett til festkonserten komme for å mingle før konserten.

Voi Voi! Festkonsert med Trondheim Symfoniorkester kl. 19.00 i Olavshallen.  Konferansier og vokalist er Bjarne Brøndbo.
Andre medvirkende er Fargespill fra Trondheim Kulturskole og Trondheim Vokalensemble. Her blir det framført musikalske favoritter med et feststemt orkester og solister. En kveld i beste Voi Voi ånd. 

Nachspiel etter festkonserten Etter festkonserten i Olavshallen blir det ‘’drop in’’ i foajeen på Royal Garden. Da blir det også mulig å kjøpe en matbit og drikke. Det blir langbord, så du kan gjerne komme alene.

 Voi Voi lørdag 25. januar Kl. 11.00 - Filmmatiné, Nova

Margreth Olins film Selvportrettet, som regissøren presenterte på festivalen fredag

Kl. 13.00 - Bokkafé og lunsj, Royal Garden
Foredrag av Sissel Grans om sin nye bok om alderdom Inni er vi alltid unge - aldringsmeditasjoner. Vi hyller ungdommelighet i så sterk grad at vi forsømmer både de gamle i samfunnet og vårt eget fremtidige selv. Sissel Gran er også kjent parterapeut. 
I samarbeid med Trondheim folkebibliotek. Stryketrioen Trio no Treble setter toner til lunsjen.

Voi Voi er et samarbeid med Trondheim kommune, Kulturenheten og Royal Garden Hotel Trondheim. Andre bidragsytere er Danske Bank, Møller Bil, Trondheim folkebibliotek, Trondheim Kino og Kosmorama, Trøndelag brann- og redningstjeneste, St. Olav/Sykepleieutdanningen, Seniorsmart og flere andre samarbeidspartnere vil også komme til for å gjøre festivalen unik og aktuell.