Musikalkonsert

Kjøp billetter

Dirigent Nick Davies
Solister Espen Grjotheim
Mari Haugen Smistad
TSO koret
Trondheim Vokalensemble
Sanger og musikk fra blant annet:
Les Miserables
Cats
The Phantom of the Opera
fra Queens album « A Day at the Races» og «A Kind of Magic»
Sound of Music
Chess
Mamma Mia
Billl.priser; Voksen 500,- Honnør 480,- Student 380,- Barn/unge (inntil 19 år) 225,-
Med forbehold om endringer!

Nick Davies 
Han startet sin dirigentkarriere i 1986 i Londons prestisjefylte teaterdistrikt West End der han dirigerte flere kjente musikalproduksjoner. Han hadde sin symfoniorkesterdebut i 1991 med Royal Philharmonic Orchestra der han fortsatt er en vel ansett gjestedirigent. Siden januar 2011 er han sjefdirigent for Vantaa Pops Orchestra i Finland. Han har i mange år vært knyttet til GöteborgsOperan. Nick var musikalsk leder for sin første produksjon ved Finlands nasjonale opera i 2015, og fortsatte det nære samarbeidet med tre nye produksjoner før 2029.

Espen Grjotheim
Han er en norsk sanger og skuespiller fra Grimstad, bosatt i Oslo. Han har medvirket i en lang rekke scene-, musikk- og tv-produksjoner, og har hatt bærende roller i flere av de aller største musikkteateroppsetningene i Norge

Mari Haugen Smistad
Hun er fra Trondheim, og hadde sin hovedrolledebut som Wendla i Spring Awakening på Värmlandsoperan i 2009. På Trøndelag Teater spilte Mari rollen som Ilse i samme musikal i 2010 og rollen som Scaramouche i We Will Rock You, først i Stockholm så på Folketeatret i Oslo. Hun medvirket sist på Trøndelag Teater i musikalen Robin Hood, Rai Rai i Sherwoodskogen.