Kirkens Bymisjons julekonsert

Kjøp billetter

Kirkens Bymisjons julekonsert i Vår Frue kirke er litt annerledes enn mange andre julekonserter. Konserten er en del av kampanjen ''Gled en som gruer seg til jul", og inntektene går til arbeidet i Vår frue - åpen kirke.

I år er antall tilhørere inne i kirken begrenset til 50 personer. Det er derfor lagt ut 50 ordinære billetter til selve konserten, pluss et ubegrenset antall streamingbilletter.

Som tidligere år, er vi så heldige å ha en gruppe strykere fra Trondheim Symfoniorkester med på laget. Artister på årets julekonsert er Marthe Valle og Andreas Elvenes.

Harstadværingen Marthe Valle har gitt ut syv plater, vunnet Spellemannpris og turnert i Norge siden 2004. Marthe er kjent for sitt varme og nære uttrykk. I tillegg til karrieren som musiker, er hun også utdannet sykepleier og har et sterkt sosialt engasjement. Hun har markert seg som støttespiller for Kirkens Bymisjon i Trondheim, bl.a. på platen Midt i livet fra 2015.

Andreas Elvenes kommer fra Snåsa og har sangutdannelse fra Institutt for musikk ved NTNU. I de senere årene har han vært særlig aktiv på pop-, rock og jazzscenen, både i Trondheim og andre steder i Norge, som vokalist i flere band.

Programmet på konserten vil være preget av både tøff virkelighet og framtidshåp med bl.a. The Pogues’ klassiker Fairytale of New York.

Velkommen til en varm og annerledes julekonsert!

Klikk her for kjøp av billetter