Trondheim Symfoniorkester

Tove Nervik ny kommunikasjonssjef i TSO

Trondheim Symfoniorkester & Opera (TSO) utlyste for en tid tilbake stillingen som kommunikasjonssjef. Blant mange kvalifisert og sterke søkere, ble Tove Nervik til slutt tilbudt stillingen.

«Tove utmerker seg med en helhetlig og strategisk tilnærming til fagfeltet, samtidig som hun liker å være tett på det operative. I en tid som stiller store krav til å utvikle det digitale, bred målgruppeforståelse og fornyelse i måten å jobbe med marked og kommunikasjon på, vil Toves erfaring og kompetanse styrke TSOs organisasjon, sier direktør Anne Kathrine Slungård.

«Jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe med TSO og bidra til å formidle magiske musikkopplevelser til et bredt publikum. For ei som har jobbet med kommunikasjon i mange år er det spennende å få muligheten til å videreutvikle merkevaren TSO både regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Musikk og kultur er en ny bransje for meg og som jeg er nysgjerrig på å bli bedre kjent med. Jeg mener jeg kan  bidra med nye innspill og vinklinger basert på den erfaringen jeg har fra arbeidslivet. Jeg brenner for kommunikasjon, markedsføring, formidling og samspill mellom mennesker for å nå fastsatte mål», sier Tove Nervik.

Tove Nervik er 47 år gammel, bor på Ranheim og kommer fra stillingen som kommunikasjonsleder for Stjørdal kommune. Hun har tidligere jobbet i CorrOcean, Trondheim Kraft og Danica Pensjon. Hun har sin utdanning fra Trondheim Økonomiske Høgskole, BI Trondheim, diplomeksportmarkedsfører fra Leeds Metropolitian University og Master of Business (Major in Marketing) fra Queensland University of Technology, Australia.

Kontaktpersoner:

Tove Nervik, mob 954 77 845

Anne Kathrine Slungård, mob 482 48 875